Career - utmärkelse "Best Recruiter" Career - utmärkelse "Best Recruiter"

Career - utmärkelse "Best Recruiter"

I denna undersökning tog LKW WALTER återigen hem en topplacering. I år är vi särskilt nöjda med vår 3:e plats i den totala österrikiska rankingen och 5:e plats i hela Tyskland/Österrike/Schweiz-området bland 1 520 testade topp-arbetsgivare. Ett kvitto på att vi lyckats väl med att ställa potentiella, framtida medarbetare i fokus för vårt arbete.

 

 

Vad står "Best Recruiter"-Award för?

 

"Best Recruiters" är Österrikes största rekryteringsundersökning. Varje år undersöks och bedöms 500 av de största österrikiska företagen med hänsyn till deras rekryteringskvalitet.

 

Resultaten som grundar sig på 106 olika kriterier möjliggör utsagor om kvalitet och omfång på den nätbaserade rekryteringen och andra rekryteringsaktiviteter såsom på karriärmässor, skolor och universitet. Även hur HR-avdelningarna bemöter de sökande är något som kan fastställas med hjälp av feedbacken från de testsökande.

Ytterligare information:

^ - Top

Denna webbplats använder cookies för att kunna ge er den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner ni lagring av cookies. Mer information hittar du på: Användarvillkor