Praktik under skollov

Under sommarmånaderna erbjuder vi engagerade elever och studenter möjligheten att lära känna arbetslivet i praktiken.

 

Detta erbjudande riktar sig till elever från yrkesförberedande gymnasieskolor med fokus på ekonomi, turism och teknik, samt studenter som studerar företagsekonomi.

Yrkespraktik

Samla erfarenhet genom att delta i en praktik Samla erfarenhet genom att delta i en praktik

Studenter med internationell studieinriktning har möjlighet att göra sin flera månaders praktik i en av våra två kontor.

 

Samla erfarenhet!

 

Hos oss tittar praktikanterna inte bara på, utan de får omgående – med stöd från våra erfarna coacher – ta aktiv del i den dagliga verksamheten. Training on the Job är vår devis!

 

Vi ger dig uppgifter och ansvarsområden som motsvarar din personliga utvecklingsnivå. På så vis har du möjlighet att utforska dina egna talanger och styrkor.

Daniel S., HAK Wien:
"Min praktik hos LKW WALTER var en av höjdpunkterna under mitt sista skolår. Jag uppskattade mycket det familjära arbetsklimatet och såg därför också mycket fram emot att få reda på mer om hur allt fungerar på LKW WALTER. Allt var jättebra och överträffade alla mina förväntningar."

Ytterligare information:

^ - Top

Denna webbplats använder cookies för att kunna ge er den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner ni lagring av cookies. Mer information hittar du på: Användarvillkor