Med toppmodern utrustning lastar och lossar vi era varor i världens största land utan kust, vare sig det är i Astana, Almaty, Ust-Kamenogorsk eller Aktau.

Spedition LKW WALTER, Er Europatransportör, organiserar era lastbilstransporter (hellaster) till och från hela Kazakstan i alla länder i Europa. Vi erbjuder bland annat en mycket välorganiserad tullklarering. Dörr-till-dörr-transporter utan omlastning är för oss en självklarhet.
Karta över Kazakstan Karta över Kazakstan

Era fördelar med LKW WALTER

  • EN partner för ALLA europeiska länder
  • Vi talar alla dina affärspartners språk
  • Mer än 60 års erfarenhet av transporter i Östeuropa
  • Snabb tillgång till lastutrymme
  • Noggranna transportkontroller säkerställs av våra Transport Managers

Våra topp 10 transportrutter på Kazakstans marknad

De flesta Kazakstan-transporterna (import/export) av hellaster (FTL) omfattar:
Schweiz, Slovakien, Italien, Belgien, Tyskland, Spanien, Ungern, Nederländerna, Österrike, Danmark.
LKW WALTER organiserar även dagliga transporter till alla andra länder i Europa!

Ditt erbjudande för Kazakstan-transporter hittar du här!

Låt oss ge dig ett oförbindligt erbjudande för dina lastbilstransporter till eller från Kazakstan redan idag. När ni fullständigt har fyllt i formuläret, får ni uppgifterna till er personliga kontaktperson, som kommer att kontakta er inom fyra timmar (mån-fre kl. 08:00-17:00).
Klicka här om ni vill få ett oförbindligt erbjudande inom de närmaste 4 timmarna.

LKW WALTER - Din spedition för lastbilstransporter i Kazakstan > här hittar du mer detaljerad information:

Kontoret i Kufstein Kontoret i Kufstein

Hör LKW WALTER till en koncern?

LKW WALTER är ett österrikiskt privatföretag (100 % familjeägt) och tillhör WALTER GROUP. Företaget grundades 1924 och har varit framgångsrikt inom branschen i decennier. Ni kan därmed lita på att vi är en i alla avseenden stabil partner, som sedan många år tillbaka har utmärkts med ett förstklassigt kreditbetyg av internationella kreditvärderingsinstitut.
Helbilstransporter över hela Europa i en hand Helbilstransporter över hela Europa i en hand

Till vilka länder transporterar LKW WALTER?

LKW WALTER erbjuder hellasttransporter av en och samma partner i hela Europa. Vi transporterar era varor inom hela Europa, samt Ryssland, Centralasien, Nordafrika och Mellanöstern. Dessutom erbjuder vi även nationella transporter i enskilda EU-länder (Österrike, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Frankrike och Sverige).
Teammöte Teammöte

Hur höga är transportkostnaderna?

Vårt optimala pris-/serviceförhållande är en av de främsta anledningarna till att LKW WALTER är den ledande speditionsfirman inom europeiska hellasttransporter. Genom tur- och returtransporter, intelligent samordning och en modern planeringsprogramvara minimerar vi tomkörningar och maximerar utnyttjandegraden.
En LKW WALTER-trailer på ett fabriksområde En LKW WALTER-trailer på ett fabriksområde

Hur snabbt finns transportutrymme tillgängligt?

LKW WALTER lastar era varor dagligen. Vi förlitar oss på ett kraftfullt nätverk av utvalda transportpartners i hela Europa. Vi garanterar därmed inte bara oavbrutet tillräckligt lastutrymme, utan också optimala reaktions- och ledtider.

Fler frågor?
Våra Kazakstan-specialister hjälper dig gärna:

Behöver ni ytterligare uppgifter, allmän information eller har ni speciella önskemål? Fyll helt enkelt i kontaktformuläret så kommer ni omgående att få kontaktuppgifterna till er personliga kontakt!
Våra Kazakstan-specialister ger dig gärna mer information!
Här hittar ni ytterligare frågor/svar om ämnet spedition:
Frequently asked questions (FAQ)
^ - Top

Denna webbplats använder cookies för att kunna ge er den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner ni lagring av cookies. Mer information hittar du på: Användarvillkor