Speditionsföretaget LKW WALTER är en internationell transportorganisation som har specialiserat sig på helbilstransporter på väg och i kombinerad trafik.

Goda skäl som talar till LKW WALTER:s fördel

  • Med oss har ni en speditör för transporter i hela Europa samt till och från Ryssland, Centralasien, Mellanöstern och Nordafrika.
  • Vi erbjuder personlig och professionell rådgivning på alla europeiska språk - transportlogistik på högsta nivå.
  • Genom ett intelligent transportplaneringsprogram och telematiksystem, kan vi erbjuda effektiva och ekologiska transporter.

Är ni intresserade av att få mer information?

Då väljer ni ett av följande två alternativ för att få veta mer om de tjänster som erbjuds av det internationella speditionsföretaget LKW WALTER:

För uppdragsgivare

Profitera från ett samarbete med LKW WALTER och få mer information om kortfristigt övertagande av era varor i hela Europa!


Jag vill transportera något


Förfrågan

För transportpartner

Bli en del av det kraftfulla nätverket av utvalda transportpartners hos ett ansett speditionsföretag som LKW WALTER!Jag vill köra för LKW WALTER


Registrering
^ - Top

Denna webbplats använder cookies för att kunna ge er den bästa möjliga användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner ni lagring av cookies. Mer information hittar du på: Användarvillkor